Welkom!

mixed moodboard shalane welkom

Dag lieve allemaal, welkom op mijn nieuwe blog: Mixed Moodboard. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Wellicht ken je mij nog van mijn oude fashion blog; The Fashion Moodboard of van mijn instagram account @flyingfashionblogger . In ieder geval een heel warm welkom op mijn nieuwe blog.

Hier ga je de komende tijd allerlei artikelen vinden in de meest uiteenlopende richtingen. Ik ga me bezig houden met interieur, reizen, ga recepten delen en ook komt er op deze blog zo nu en dan een mode gerelateerd artikel. Al is Mixed Moodboard absoluut meer een lifestyle blog dan een fashion blog. Dat is dan ook de reden waarom ik ben gestopt met mijn vorige blog; ik wilde meer laten zien dan fashion alleen. Meer reizen, meer interieur, meer alles! En daarbij vind ik Mixed Moodboard een mooie naam voor een lifestyle blog.

Ken je mij nog niet? Dan zal ik even heel kort samen vatten wie ik ben: mijn naam is Shalane. Ik ben geboren in het voorjaar van 1989 en woon samen met mijn lieve vriend en harige dochter Daisy (shih-tzu) in een prachtig dorpje in de omgeving van Utrecht. Ik werk als stewardess en vlieg heel europa door. Tijdens mijn reizen neem ik altijd mijn camera mee en ik hoop je dan ook van wat goede europa tips te voorzien. Ik hou van fotograferen en reizen. Daarnaast ben ik dol op eten (indonesisch, indiaas, italiaans, alles wat met een I begint), vind ik het heerlijk om te fietsen en te wandelen en kijk ik graag series.

Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *