Persoonlijk | Ik ben zwanger!

mixedmoodboard zwangerschaps aankondiging shalane
Hallo lieve allemaal,

Dat is alweer een flinke tijd geleden! April 2017 dat ik voor het laatst een bericht heb geplaatst en sindsdien is er een hoop veranderd. Ik vlieg namelijk al een tijdje niet meer: ik ben zwanger! Op het moment van schrijven alweer 22 weken en 6 dagen om precies te zijn en ik ben uitgerekend op 11 mei 2018.

Ik vind het ongelooflijk spannend en mooi om zwanger te zijn en we zijn er dan ook heel erg blij mee. Het is gewoon echt een groot wonder, vinden wij! Het lijkt me heel leuk om iets meer over de zwangerschap te gaan schrijven, maar dit zal geen echte mommy-blog gaan worden. Het bloggen heeft de laatste tijd sowieso op een laag pitje gestaan. Voor de zwangerschap was ik druk met vliegen en de overgang naar de “grote KLM”. Mijn leven is dan ook behoorlijk veranderd de laatste tijd maar het vliegen mis ik -nog- niet echt. Ik doe nu vervangend werk op de grond en zal na mijn verlof uiteraard weer gaan vliegen, maar dan wel in een lager contractpercentage.

Nu ik iets verder ben in de zwangerschap vind ik het tijd om het grote nieuws met jullie te delen en er wat meer over te vertellen. Binnenkort zal een post online komen over het eerste trimester en vervolgens de periode tot aan nu. Ik kan jullie ook al verklappen dat wij een meisje verwachten! Daarnaast zijn we op babymoon geweest in Zuid-Afrika waar mijn vriend mij ten huwelijk heeft gevraagd. Ik heb uiteraard JA gezegd en zal jullie een klein beetje meenemen in onze trouwplannen.

Voor nu, tot snel! Bedankt voor het lezen en leuk om je weer terug te zien.

Liefs,

Shalane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *