Interieur | Onze slaapkamer

mixed moodboard slaapkamer

Uren kan ik mezelf vermaken op Pinterest, heerlijk scrollend langs allerlei interieur foto’s. Slaapkamers zijn zwaar favoriet, daarom wil ik dan ook graag onze slaapkamer met jullie delen. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat de slaapkamer overzichtelijk, ruimtelijk en als het ware een oase van rust is. Wij hebben mazzel met het formaat van onze slaapkamer: hij is ontzettend groot én heeft daarnaast inbouwkasten. Die zie je niet op deze foto’s, maar die zijn dan ook niet zo boeiend om te fotograferen. Het meest blij ben ik met ons bed natuurlijk. Hij is 1.80m breed en we hebben hem gekocht bij Goossens in Utrecht. Wij hebben gekozen voor het ledikant ‘Village’ en hij is gemaakt van teakhout. We vielen vooral voor de robuuste uitstraling van dit ledikant. Ons matras komt er ook vandaan, het is een gel-matras uit de infinity lijn. Wij hebben gekozen voor 1 matras van 1.80m breed in plaats van twee losse matrassen.

mixed moodboard slaapkamer interieur

Aan de muur hebben we twee plankjes van de Ikea, de “mosslanda” in het kleinste formaat. Hierop heb ik wat lijstjes geplaatst van onder andere Ferm Living. Het beddengoed is van Essenza en is echt heerlijk zacht. We hebben het al ontzettend lang en zijn er nog steeds heel blij mee. Na ontelbare keren wassen blijft hij toch mooi én heerlijk zacht aanvoelen. De New York en Paris kussentjes heb ik gekocht bij Loods 5 en het schattige kussentje met de oogjes komt van een Deens/Zweedse winkel genaamd Lagerhaus. Sowieso een leuke tip als je een keer in Zweden bent, ze hebben er echt ontzettend leuke dingen voor niet al te veel geld. Herkennen jullie trouwens de kleur op de muur achter ons bed? Het is de bekende kleur “early dew” van flexa. Een hele populaire kleur en ook wij vielen ervoor.

mixed moodboard interieur slaapkamer

Het kleed onder ons bed is van de Ikea en lag oorspronkelijk bij onze bank in ons oude huis. Aangezien we nu in een flink groter huis wonen is dit kleed beneden echt te klein, maar wel heel fijn in onze slaapkamer. De sprei biedt wat extra warmte in de winter en is eveneens afkomstig van Ikea. De nachtlampjes heb ik gekocht bij Loods 5 en heb ik al jaren, ze stonden in mijn oude slaapkamer in mijn moeders huis. De lamp boven ons bed is van het zeer toffe merk Zuiver en heb ik voor een prikkie gevonden op marktplaats. Volgens mij is het oorspronkelijk een lamp voor boven de eettafel, maar who cares? Ik vind het een prachtige eye-catcher boven ons bed!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in onze slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *